Jasper Engel Schilderwerken
alle soorten schilderwerk
het schilderen van schepen en woonboten
externe links


T: 020-7776730 / 06 5422 6549
info@jasperengelschilderwerken.nl
Witte de Withstraat 10, 1057 XV Amsterdam
IBAN: NL55INGB0006405201
KVK: 34353784
Jasper Engel Schilderwerken heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het schilderen van schepen en woonboten in Amsterdam. Dat is een bijzondere, seizoensgebonden tak van schilderen met gebruik van specialistische technieken en producten. Een vak met een eigen dynamiek en benadering omdat er geen twee schepen hetzelfde zijn.

Daarom is het belangrijk om te bespreken welke wensen u heeft. Hoe is de staat van uw schip, welke onderdelen kunnen geschilderd worden, op welke manier en welke kosten zijn daaraan verbonden?

Op basis van de antwoorden op deze vragen maken we een offerte die als leidraad dient voor het onderhoud.

In alle gevallen leveren we werk op maat. Soms betekent dit dat we het volledige onderhoud van uw schip of woonboot verzorgen, soms doen we een gedeelte. Bijvoorbeeld omdat u ook zelf graag iets doet, of het zware werk zoals schuren, roest verwijderen of lassen liever uitbesteedt. Het gaat ons om kwaliteit en een deskundige benadering die past bij uw schip of woonboot en bovendien betaalbaar is.

Na afloop van de werkzaamheden kunnen we voor u een rapportage maken zodat u ook voor de komende jaren gemakkelijker uw schip of woonboot kunt (laten) onderhouden.

Woonark op de Binnenkant, Amsterdam, geschilderd in augustus 2013.